Abstrakt Kunst logo
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Om abstraktkunst.dk

Personen bag hjemmesiden abstraktkunst.dk er mig Michael Lønfeldt.

Jeg er kunstner med mange års erfaring, og fortæller her på siden lidt om abstrakt kunst.

Som billedkunstner med et dygtigt håndelag for farverige, abstrakte kunststykker, er min hoveddisciplin fremstilling af malerier, lærredstryk og kunstplakater. Min ambition er at kreere kunst, der fremkalder nysgerrighed og opfordrer observeren til at finde nye aspekter hver gang de ser på det. Personlig progression og løbende forbedring af mine kunstneriske evner er essentielt for mig, og derfor udfører jeg regelmæssigt øvelser for at finpudse min kunnen inden for maleri, tegning, anvendelse af farver og motivskabelse.

Min tekniske kompetence er i konstant udvikling, da jeg eksperimenterer med et stort spektrum af farver, værktøjer og materialer. Dette resulterer i en markant variation i farver, motiver og udtryk i mine abstrakte værker. Ikke desto mindre er mit kunstneriske præg tydeligt i min anvendelse af maling, materialer og værktøjer.

Når du køber et af mine kunstværker, kan du være sikker på at modtage et omhyggeligt konstrueret produkt, hvor motiv, farver, linjer og struktur smelter sammen for at forme et unikt abstrakt maleri, der kan tilføje personlighed til dit hjem.

Jeg anvender en bred palette af forskellige materialer i mine kunstværker, alle af høj kunstnerisk kvalitet, for at garantere at mine værker holder og fortsætter med at se flotte ud i mange år fremover - hvad enten det er 50 eller 100 år.

Min præference er at arbejde med akrylmaling, da det er både krævende og underholdende, særligt på grund af den korte tørretid, der nødvendiggør en hurtig arbejdsgang. Jeg anvender kun topkvalitets kunstnerfarver fra anerkendte mærker som Golden Acrylics, Liquitex og Winson & Newton, og jeg undgår andre akrylmalingstyper på grund af deres ringere kvalitet.

De medier, jeg integrerer i malingen, er alle specifikt designet til maleri og stammer fra den respekterede kunstnermaterialeproducent Golden Acrylics. Mine lærreder er fremstillet i Italien, lavet af en blanding af bomuld og hør, hvilket garanterer en robust og fleksibel platform for mine værker.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil høre mere om mig eller min kunst, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig.
Kunstner Michael Lønfeldt
cartarrow-down-circle